Welcome!

Finally some of you would say!  Well, I have uploaded my last official SA wedding for the 2008-2009 season (ending in June 09) on the web and thought it is time to keep you updated & informed in a new and fresh manner – Peartree style!  Many exciting things just around the corner … mmm, it might even be a bit further away.  You’ll just have to follow the blog to see what’s coming … soon!

For those of you who are new to or interested in Peartree Photography, we’ve compiled something specially for you. Feel free to view the first Peartree Photography Promo Video below.

Thank you to John Warner for this video. I really love your work!

Please let us know what you think of our new approach.  Your encouragement means much more than you think.  And finally you can let me know that you are watching …

 • adri - Well done my love:) it is amazing to see how peartree has grown as you have poured your heart and many hours into developing and capturing the essence of natural beauty . . . you make us so proud!! adri&elih11/06/2009 – 09:42

 • Izanne - Wow Willie, wat ‘n voorreg om ons foto deel te he van so ‘n fantastiese site! Ek wil net heeltyd op Peartree se site wees. It speaks of your excellence in and love for your craft. We are so grateful to you and your family for what you have given us!
  Love, Alex & Izanne11/06/2009 – 14:44

 • Nita - Willie!!!! Dis so ‘n professionele video & dis baie special dat ons 2 Kidds deel van jou video kan wees. Ek is mal oor die nuwe fresh look van die website. Dit lyk regtig beautiful & die blog maak als net soveel meer persoonlik. Sien uit om die Indian troue te sien. Nita & Juan15/06/2009 – 14:53

 • Juné - ha!!

  WOWOWOWOWOWOW. Ek het nou eers gaan kyk hoe lyk Phia+Kenney en Izanne+Alex se fotos, en ek is stomgeslaan om te sien dat jou briljante fotos net nog en nog briljanter word !!!!

  Well done! Is verskriklik mooi!!!17/06/2009 – 13:20

 • Juné - Heee! het jou video nou gekyk! I am honoured! – om daarop te wees, en jou te ken. Wil, jy is ‘n genuine real en inspirerende persoon, en photographer!17/06/2009 – 13:27

 • Karen le Roux - Hi Willie! Wat ‘n absolute stunner van ‘n video – jy lyk baie smart en professioneel..amper asof jy vir interview gaan waarvoor jy verseker aangestel sou word,ha! Mal oor die gepratery en terselfdertyd flitse na spesiale oomblikke van ongelooflike moments – ietsie wat jy maar net weet hoe om vas te vang! Ons kannie ophou kyk na ons fotos op disc nie en sukkel om net paar vir koffietafel-boek te kies, want als vir ons spesiaal. Beveel jou aan sover ons gaan..’n voorreg om jou as ons fotograaf kon he, baie dankie weereens!**karen & jof18/06/2009 – 21:21

 • Ross - Willie! Het jou video geniet, en dis soos ek jou ervaar op die troues. Jy is ‘n legend fotograaf!24/02/2010 – 17:34

 • Kenya » Peartree Photography's Blog - […] is Africa Day!  (and that means my Blog is 3 years old today!)  Time for a post of the continent I am proud to be a part of […]25/05/2012 – 13:12

 • Dicks Fam » Peartree Photography - […] are.  I had the privilege to cover JP & Marelé’s wedding back in 2009 (just before I started this Blog, so unfortunately can’t share the link to the pics here).  6 Years later their family have […]03/11/2015 – 16:20

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Share on Facebook|Tweet It|Contact Peartree|Share with a Friend|Back to Top