Markus & Celeste

Kleinevalleij, Wellington | 12 March

GALLERY : View Markus & Celeste’s Photos

All couples are excited to get married.  But I must admit I haven’t seen a bride quite as excited to get married in a while!  Celeste booked one of my favourite dressing venues, Cascade Manor, based on the photos we took of Juan & Nita at this venue back in December 2008.  Good choice!

Markus & Celeste specifically asked us for a good balance between nature and funky shots.   We prepared well and they seemed to have loved  every moment of the photo session.  This is the uniquely fresh photos we came up with.  Enjoy.

View More of Their Photos Here

  • Elsa - Pragtige foto’s – veral die een met die 5 bruidsmeisies in pienk saam met Celeste!15/03/2010 – 16:06

  • Izanne - Elke oomblik van die foto’s kyk was net lekker. Ek kon die liefde en vreugde deur die foto’s ervaar. Ek bly maar een van die grootste Peartree fans…agter Elih in die ry! 🙂16/03/2010 – 10:52

  • Mnr & Mev Coetsee - Hi Wil! WOW WOW WOW…ons het omtrent van ons stoele af geval toe ons sien, o nee, dis net die opgewondenheid wat ons op en af laat spring!BAIE dankie vir die voorreg wat ons gehad het om jou en Nielen se talent en harte deel van ons troue te hê. Julle het ons rerig gebless…hierdie foto’s sal ons altyd herinner aan die mooiste dag in ons lewens (tot dusver). Lotsa love, Markus & Celeste16/03/2010 – 13:19

  • Wil Punt - I told you they were excited! 🙂16/03/2010 – 14:01

  • Francois & Jeanne » Peartree Photography's Blog - […] met Francois & Jeanne for the first time at Markus & Celeste’s Wedding more than a year ago.  Since then I got to know then extremely well.  Jeanne applied for the […]21/01/2012 – 04:37

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Share on Facebook|Tweet It|Contact Peartree|Share with a Friend|Back to Top