Ethiopia – Preview

Just a short preview of my time in Ethiopia on the way back from Italy.  I was commissioned for work in Addis Ababa, stumbled upon a few weddings and attempted a small personal project in Lalibela.

More details to follow later …

undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined undefined

All photos edited whilst messing about with the new Snapseed App for iPad.

  • Angie Westwood - Amazing, amazing, amazing! You are a true inspiration to any amateur, professional or non-photographer. Thank you for sharing these moments in time with us.17/06/2011 – 20:20

  • Du Wayne Denton - These are awesome pictures and I bet that you had some awesome experiences there.19/06/2011 – 14:26

  • Helene (Louw) de Clercq - Hi Willie. Ek’s Lizaan se maatjie (nog van ons studentedae af) maar ek dink nie jy sal my onthou nie. Was jaar voor haar in Wouter Malan. Gelukkig het ek en sy darem nog gereeld kontak – Oudtshoorn net bietjie ver van Malmesbury af. Ek wil net eintlik vir jou vertel dat ek groot bewondering vir jou werk het. Ek’s een van jou grootste fans. Ek neem ook foto’s sommer vir die lekker – as hobby, maar het geen kennis daarvan nie. My passie is om te skilder, en ek wil vreeslik graag jou toestemming vra om asb. die swart seuntjie (2de foto by Ethiopia) te skilder. Laat weet ook asb vir my as ek jou iets moet betaal hiervoor. Het baie respek vir jou werk, en wil nie “plagiaat” pleeg nie. Sal vir jou ‘n foto van die eindproduk stuur as jy toestemming gee dat ek dit mag skilder. Voorspoed met Peartree vorentoe. Hoop om gou van jou te hoor!25/06/2011 – 10:04

  • Izanne - Incredible! Kan nie wag om die stories te hoor as jy kom kuier nie. 🙂27/06/2011 – 12:56

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Share on Facebook|Tweet It|Contact Peartree|Share with a Friend|Back to Top