Lucas & Winonah

I have had so many requests for more photos from this Paarl wedding at Palmiet Valley Estate, that I just couldn’t keep it back much longer.

Lucas & Winonah – erg bedankt voor een ongelooflijk mooie dag samen met jullie hier in Afrika. Ik hebzomaar mijn jaar op een hoogtepunt afgesloten door u af te nemen. Ik zie uit naar jullie gauw weer te zienbij jullie vrienden van de bruiloften in Nederland:) (En ik hoop Google Translate heeft dit recht vertaaldvoor mij!). Succes voor jullie toekomst!

Without further a due, here is my last wedding of 2011.

  • Brett Nattrass - What a way to finish the year – well done Wil.. Your photo’s ate all inspiring.02/01/2012 – 10:10

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Share on Facebook|Tweet It|Contact Peartree|Share with a Friend|Back to Top