Le Cordeur Fam 2012


Le Cordeur Progress

I just love photographing and seeing this family grow.  From Andrew & Heike’s windy wedding, to Indya’s birth and now the next pregnancy.  Already these shots below are outdated as Mr Luca has made his grand entrance into the family earlier this month.  Congratz guys!  Hopefully I’ll be able to meet the wee guy soon.

Here is Heike’s thoughts after the shoot:  “I don’t think people would believe me if I told them how busy Indya was that day and that she gave you milliseconds to get shots – not even to mention Dash (Pt-the dog)!”  Luckily milliseconds were enough!  Enjoy this awesome season’s memories.

 • Marieke - Love die eerste een voor die venster!17/05/2012 – 09:42

 • Carla Solms - Love die Le Cordeur family! En baba Luca volmaak die prentjie.
  Welgedaan Wil17/05/2012 – 10:07

 • Lize Mostert - Wow! Love dit! Well done, Wil! Heike, jy en jou gesinnetjie(hond en al!) is PRENTJIE-mooi! mal oor die van jou alleen op stoep e ook jou striped bank (drool) en ook veral die van jou en Indya by venster!17/05/2012 – 11:18

 • muldene - Awsome fotos, baie kreatief en ‘steel’ as ek dit so kan noem.
  Asof die fotograaf nooit regtig daar was nie.

  I like it!17/05/2012 – 11:22

 • Nicolette - Ek is totaal verstom!Dis so mooi,wens elke foto het ‘n “share” of “like” knoppie gehad.Heike jou gesin en jy is so pragtig!Dis werklikwaar als pragtig vasgevang deur hierdie ongelooflike mooi foto’s.Kan nie wag om Luca te ontmoet nie 🙂17/05/2012 – 12:09

 • Jacomien - Wow, dit is beautiful! Stunning! Pragtige dogtertjie…29/05/2012 – 14:33

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Share on Facebook|Tweet It|Contact Peartree|Share with a Friend|Back to Top