Hannes & Lieze

Most call him Hannes, the award winning and talented Lourensford winemaker.  After his bachelors, he has become SuperHans!  But I’ve known him as Ratego – the Bright One.  The man who active and passively played such an important role in shaping me into the man I am today.  It was the build up to 3 weeks together in Mbita, Kenya that started it all for us back in 1996 …

Numerous late night fires, red Masai blankets and years of unique memories (and a stunning engagement shoot) later, I drove to his wedding at the beloved Beloftebos with an immense excitement and thankfulness that his day has finally come.  Excited that he met an awesome, joyful, talented woman perfect for him.  Thankful that they kept themselves for each other to celebrate a beautiful life together.

Ratego – your Luo name has been excelled by your lovely wife.  She is your crown that makes both of you shine even brighter.  Lieze, your music has changed from mere notes to a stand-up-ovation symphony.  World – you are blessed to have these two as one in it.  You will become a better place.

I love and bless you with a lion’s heart.

Your good friend and photographer,

Sibuor

 Thanks to volunteer assistant McV / Die Dier / bb/ Dirk for making it all possible and more enjoyable!  It is not often that photographers have a CA or their best friend as an assistant!  Skopitop!

 • Annelie Theron - Hoendervleis kry – mooiste mooi fotos!25/09/2012 – 12:14

 • Irma Terblanche - Jy het my Bruid-kind en nuwe Seun vir ewig vasgevang in die grootsheid van elke oomblik! L’Chaim!25/09/2012 – 15:22

 • Derdre Healey - What an honor to be part of this Holy wedding feast! I am actually speechless, as the make-up artist on the day, I have to say, the most beautiful bride, that shon from the inside, the most stunning photos ever! Shalom!25/09/2012 – 17:53

 • Izanne - Wow, dit is asembenemend, Willie.25/09/2012 – 18:10

 • Eddelene & Pieter - Wonderlike fotos van wonderlike vriende.
  Laat Heer U seen oor hul daal, U guns uit Sion hul bestraal.25/09/2012 – 19:43

 • Phil King - What a beautiful couple. Privileged to be part of it all. Amazing photos.25/09/2012 – 21:47

 • Natascha Olivier - Dis regtig ‘n besonderse troue. Die couple en die geleentheid is beautiful!
  Maar jy het die emosies en liefde van die spesiale dag so mooi vasgevang op kamera. (Al ken ek nie die mense nie, voel dit of ek daar by die troue was, so goed het jy die dag verfilm.) Jy is so geseënd en baie talentvol!26/09/2012 – 08:35

 • Marlies Naude - Mooiste bruidspaar, mooiste plek , mooiste musiek, beste kos, wonderlike fotos Willi!Die Here sal hul seen hul ingang en uitgaan te alle tye bewaar!! Prys die heer vir hierdie Wonderlike Dag!27/09/2012 – 06:20

 • die Seemeeue - Was nie daar, maar dis die mooiste mooi foto’s wat ons nog ooit van ‘n bruidspaar gesien het! Julle straal innerlike geluk en liefde uit. Lieze, jy’s pragtig en Hannes, die “sokkies” is tops!!27/09/2012 – 19:38

 • Aletta Bester - Liewe Lieze, julle lyk so pragtig en gelukkig. Baie seen vir julle. Ons was in die gees daar en dis so lekker om dit visueel te beleef.

  Baie liefde
  Oom Derek en tannie Aletta.28/09/2012 – 16:56

 • michelle van eeden - wowowow..regtig stunning wil..julle lyk soo cool saam ..baie geluk mnr en mev nel..julle is n awesome couple..liefde die van eedens!02/10/2012 – 14:22

 • Aritha Kruger - Baie dankie vir die puik visuele reis na ‘n dag en ‘n plek waar twee kosbare mense verbond gesluit het en ek nie kon wees nie! Dis pragtig verby!08/10/2012 – 22:49

 • heloise - Absoluut STUNNINg Was so ‘n special dag gewees woorde kan dit nie beskryf nie Geniet elke tree van julle lewenspad saam xx18/10/2012 – 02:05

 • Runine Visser - Ongeloooflik!!!Wat ‘n voorreg om ‘n oseaan ver nogsteeds te voel asof daar was!!!08/11/2012 – 01:15

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Share on Facebook|Tweet It|Contact Peartree|Share with a Friend|Back to Top