De Kock Fam

I have neither seen Michiel nor Elmien since we left High School.  (That’s almost 20 years!  Man, we’re getting a bit older hey!)  We were in the same class in Montagu High and shared a lot of memories back in the days.  How awesome it was to see them now married with 3 beautiful kids on their farm at the top end of the picturesque  Keisie Valley outside Montagu.

Dankie M&E vir julle gasvryheid en vriendelikheid.  Julle het pragtige kids en is baie bevoorreg om op so ‘n ongelooflike plek gelukkig saam te kan leef.  Dit was regtig lekker om julle weer te sien en hoop ons loop mekaar gou weer raak.  Alle seën vir julle vir die toekoms!  Enjoy!

  • Elana Rossouw - Dit is stunning foto’s,die mooiste een vir my is Bea in die pram,so cute31/01/2013 – 15:30

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Share on Facebook|Tweet It|Contact Peartree|Share with a Friend|Back to Top