Kuyler Clan

Christmas is a special time.  And extra special when a whole family can get together and celebrate it in one place.  The Kuyler Clan asked me to come capture them all in an hour with the main emphasis on families with Ouma & Oupa.  You see, it is Ouma’s 70th birthday in January – congratz Ouma!! And what better present than memories of  her surrounded by all who she loves.

Life is a gift to all.  This small 1 hour investment goes beyond money, planning and what ever the future may bring.  It hits the heart and will do for generations to come.  It communicates character, eternal joy and pure love.  Stories without imagery has its confine space.  Images without stories are the open plains of the mind.

This might be the best gift Ouma has ever received.  This might be best give she can ever give.

  • Janlu Kuyler - Thanks Willie! Hierdie is awesome awesome awesome! Inderdaad is dit n voorreg om deel te wees van hierdie clan! Ek is so lief vir elkeen van hulle! Thanks vir jou moeite!05/01/2013 – 20:45

  • Maryka - Willie, ek moet jou komplimenteer met die hele projek!! Die manier hoe jy te werk gaan, hoe jy vir almal rustig kry, hoe jy beheer neem op n vreeslike mooi en ontspanne manier! Baie baie dankie dat ons hierdie “vir ewigde” memories -wat regtig so mooi raakgevat en uitgebeeld is – deur jou lens kon laat gebeur.
    Dankie vir jou moeite en passie!!
    En dankie vir my Hemelse Vader dat ek deel is van die “clan”! Dis n ongelooflike voorreg!06/01/2013 – 22:33

  • Martienet - Die foto’s is regtig ‘n spieëlbeeld van die familie. Dis briljant gedoen.09/01/2013 – 21:50

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Share on Facebook|Tweet It|Contact Peartree|Share with a Friend|Back to Top