Herman & Jeanine

West Coast Wedding Lamberts Bay

There is a first time for everything.  In all the 335 weddings I have done to date, I have never seen a groom MacGyvering the toilet at his own wedding.  And a bride being the target of a Malgas aiming from above – and she not having the care in the world about the state of her dress.

groom fixing toilet wedding malgas droppings

You know what I love about these people.  They are real, honest and down to earth.  I observed and listened to their stories, their manners, their ways and strangely found myself falling in love with the people of my country all over again.  No pretence, nothing to hide, all to gain …

Lighter & Nina – baie dankie vir ‘n ongelooflike spesiale dag saam met julle.  Julle rock.

One can find fault with many things in life.  But if everyone kept things simple, this would be much harder to do.

Enjoy this joyous celebration!

westcoast-wedding-lambertsbay_58 westcoast-wedding-lambertsbay_63 westcoast-wedding-lambertsbay_55 westcoast-wedding-lambertsbay_2 westcoast-wedding-lambertsbay_8 westcoast-wedding-lambertsbay_47 westcoast-wedding-lambertsbay_68 westcoast-wedding-lambertsbay_17 westcoast-wedding-lambertsbay_22 westcoast-wedding-lambertsbay_60 westcoast-wedding-lambertsbay_52 westcoast-wedding-lambertsbay_1 westcoast-wedding-lambertsbay_3 westcoast-wedding-lambertsbay_4 westcoast-wedding-lambertsbay_5 westcoast-wedding-lambertsbay_6 westcoast-wedding-lambertsbay_7 westcoast-wedding-lambertsbay_9 westcoast-wedding-lambertsbay_10 westcoast-wedding-lambertsbay_11 westcoast-wedding-lambertsbay_12 westcoast-wedding-lambertsbay_13 westcoast-wedding-lambertsbay_14 westcoast-wedding-lambertsbay_15 westcoast-wedding-lambertsbay_16 westcoast-wedding-lambertsbay_18 westcoast-wedding-lambertsbay_19 westcoast-wedding-lambertsbay_20 westcoast-wedding-lambertsbay_21 westcoast-wedding-lambertsbay_23 westcoast-wedding-lambertsbay_24 westcoast-wedding-lambertsbay_25 westcoast-wedding-lambertsbay_26 westcoast-wedding-lambertsbay_27 westcoast-wedding-lambertsbay_28 westcoast-wedding-lambertsbay_29 westcoast-wedding-lambertsbay_30 westcoast-wedding-lambertsbay_31 westcoast-wedding-lambertsbay_32 westcoast-wedding-lambertsbay_33 westcoast-wedding-lambertsbay_34 westcoast-wedding-lambertsbay_35 westcoast-wedding-lambertsbay_36 westcoast-wedding-lambertsbay_37 westcoast-wedding-lambertsbay_38 westcoast-wedding-lambertsbay_39 westcoast-wedding-lambertsbay_40 westcoast-wedding-lambertsbay_41 westcoast-wedding-lambertsbay_42 westcoast-wedding-lambertsbay_43 westcoast-wedding-lambertsbay_44 westcoast-wedding-lambertsbay_45 westcoast-wedding-lambertsbay_46 westcoast-wedding-lambertsbay_48 westcoast-wedding-lambertsbay_49 westcoast-wedding-lambertsbay_50 westcoast-wedding-lambertsbay_51 westcoast-wedding-lambertsbay_53 westcoast-wedding-lambertsbay_54 westcoast-wedding-lambertsbay_56 westcoast-wedding-lambertsbay_57 westcoast-wedding-lambertsbay_59 westcoast-wedding-lambertsbay_61 westcoast-wedding-lambertsbay_62 westcoast-wedding-lambertsbay_64 westcoast-wedding-lambertsbay_65 westcoast-wedding-lambertsbay_66 westcoast-wedding-lambertsbay_67 westcoast-wedding-lambertsbay_70 westcoast-wedding-lambertsbay_71 westcoast-wedding-lambertsbay_72 westcoast-wedding-lambertsbay_73 westcoast-wedding-lambertsbay_74 westcoast-wedding-lambertsbay_75 westcoast-wedding-lambertsbay_76 westcoast-wedding-lambertsbay_77 westcoast-wedding-lambertsbay_78 westcoast-wedding-lambertsbay_79 westcoast-wedding-lambertsbay_80 westcoast-wedding-lambertsbay_81 westcoast-wedding-lambertsbay_82 westcoast-wedding-lambertsbay_83 westcoast-wedding-lambertsbay_84 westcoast-wedding-lambertsbay_85 westcoast-wedding-lambertsbay_86 westcoast-wedding-lambertsbay_87 westcoast-wedding-lambertsbay_88 westcoast-wedding-lambertsbay_89 westcoast-wedding-lambertsbay_90 westcoast-wedding-lambertsbay_69

  • Esté - So mooi!!!27/10/2015 – 15:53

  • antoinette Olivier - Dit is die mees fantastiese foto’s wat ek in ‘n lang lang tyd te siene gekry het. Dis werklik asemrowend!!28/10/2015 – 07:49

  • Carol Burger - Ek moet self vir julle se dit was sooooo groot plesier en voorreg om hulle in my eenhede te kon he . Meeste positiewe klompie stunningste mense bymekaar . Die fotos is ongelooflik . Well done !!!!! Hoop ek kry nog tonne sulke bruide om by Arendzicht en West Coast Eagles nest in Lambertsbaai te kom bly . Ek is sowaar geseend . Was heerlik om julle te kon ontvang . Carol Burger28/10/2015 – 15:09

  • Bennie en Cornelia - N Perfekte dag op Lambertsbaai. Baie geluk julle twee. Besonderse fotos voorwaar.03/11/2015 – 20:44

  • Jeanine - Dankie Willie! Dit was vrek baie pret en ons love hoe jy ons dag vasgevang het! Jy is ‘n legend!04/11/2015 – 17:34

  • Jeanette de Jager - Ongelooflike foto’s en die fotografie – DIE BESTE! Dit was ‘n opwindende en wonderlike dag en naweek!!05/11/2015 – 13:55

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Share on Facebook|Tweet It|Contact Peartree|Share with a Friend|Back to Top